Reiki Terapisi – Enerji

Reiki denilen enerji Japonca’da ruhun enerjisi ismiyle anılır. Her yaştan kişiyi maddi ve manevi sağlığa yönelten enerji yoludur. Tanrı sevgisiyle bütüne yönelik içindeki var olmanın ruhunu taşıyan her varlığa etki edebilen uygulamadır. Vücutla ruh dengede kalarak yaşam enerjisini çoğaltır. Var olan rahatsızlıklarınız bu varoluşu hissederek giderilecek ve hastalıklardan korunmanızı sağlayacaktır. Bir nevi ellerle şifa verme sanatıdır.

Reiki Terapisinin Yararları

Reiki enerji çalışmaları uzman bir terapist eşliğinde yapılmalıdır. Doğru terapistinizin olması halinde sessiz müzik eşliğinde ruhsal yolculuğa çıkarak şifalanabilirsiniz.   Reiki’nin yararları şöyledir:

-       Stresten arınmanızı sağlar.

-       Vücudunuzu toksinlerden arındırır.

-       Korkularınızdan arınmanızı sağlar

-       Kafa karışıklığınızı engelleyerek net düşüncede olmanızı sağlar.

-       Sezgi ve farkındalık kazandırır.

 

Reiki ve Enerji terapileri sessiz ortamda konsantrasyon sağlandığında şifa verebilir.

Reiki Tedavisi Nasıl Yapılır?

Reiki, bedenin kendi zekasını, enerjisini uyarır. Eller aracılığıyla uygulanır. Vücudumuzdaki belli bölgelerin üzerine ellerimizi koyarak 3 veya 5 saniye tutulur. Reiki farklı bölgelere de uygulanabilir. Bedeniniz bu terapiye alıştıktan sonra çakralarınız uyarılarak neyin size uygun olacağını bilebileceksiniz.

Reiki Seansı Ne Kadar Sürer?

Reiki ve Enerji seansı ortalama 60 dakika yada azami olarak 40 dakika sürebilir. Daha az sürede tamamlanması mümkün değildir.

Reiki Terapisi Kimlere Uygulanabilir?

Reiki terapisi, yetişkinler, çocuklar, yaşlılar, hayvanlara ve anne karnındaki bebeğe bile uygulanabilir.