Dünya da şifa tekniği olarak bilinen birçok iyileştirme enerjisi vardır. Enerjilerin hemen hemen hepsinin frekansı ve yoğunluğu da farklıdır. Dünya da en etkin şifa tekniği ise şifa enerjisi olarak bilinir.

Şifa Enerjisi Nasıl Yapılır?

Zihin ve bilinçaltı çeşitli deneyimler, kararlar ve duygular sonucunda kodlanır. Bilinçaltın da meydana gelen bu durumlar sonucunda belli enerjiye ihtiyaç duyulur. Tüm bireyler için davranış, öğrenme ve değişim herkesin bilinçaltında gerçekleşir.

Şifa enerjisi kişiler de bulunan negatif enerjiyi kırar ve daha pozitif enerji gönderir. Bu süre içerisin de kişiler yatarak dinlenmelidir. Bu esna da hiçbir şey düşünmemesi gerekir. Ancak şifa enerjisi sadece bilen kişiler tarafından yapılır ve genellikle 60 dakika sürer.

Danışmanlar aura aracılığı ile enerji gönderimi yapar. Gerekli bağlar kurulduktan sonra enerji gönderilir. Genellikle travmadan sonra herhangi bir derin iz kaldıysa eğer bu durum da şifa enerjisi sayesinde silinir. Yoğun yaşanan travmalar da bu gibi yapılan seanslar da kısa süre de siliniyor.

Şifa Enerjisi Nerelerde Kullanılır?

Şifa enerjisi genellikle geçmişten dolayı derin izler taşıyan, uykusuzluk sorunu, cinsellik sorunu, stres, iş hayatın da yaşanan olumsuzluklar, sigara ve alkol sorunları gibi etkenler de daha sık tercih edilir. Bu nedenle şifa enerjisinin yoğun bir etkisi bulunur. Uygulandığı zaman kısa süre içerisinde etkisini de göstermeye başlar.