İnsanlar yaşanılan trajik olaylar sonrasında ya da yoğun stres altında bulundukları zamanlarda zihinsel olarak yorgun düşerler. Ayrıca çevrede olan veya yaşanılan kötü olaylar, felaketler, negatif söylemler bilinç altında olumsuz bir sürü düşünce birikmesine sebep olur. Bilinçaltına yönelik yapılan olumlamalardan bir olan Theta Healing terapisi bu durumlar için geliştirilmiş bir tekniktir.

Theta Healing Nedir?

Bilinçaltını olumlama ile güçlendiren ve temizleyen bir terapi tekniği olan Theta Healing, insanların kendilerini daha iyi hissetmelerine ve ruhsal anlamda iyileşmelerine yardımcı olur. Bir tür meditasyon olan bu terapi yöntemi ile birçok travmanın etkisi pozitif yönde değiştirilmiştir.

Theta Healing Nasıl Yapılır?

Bir uzman yardımıyla ortalama bir saat süre ile yapılan bir tür meditasyon olarak düşünülebilir. Öncelikle kişinin terapi almak istediği konu tartışılır. Ardından kişinin bilinçaltı teta frekansına geçirilerek seansa başlanır.

·       Online görüşme

·       Yüz yüze görüşme

·       Telefonla görüşme olmak üzere üç farklı şekilde gerçekleştirilebilir.

Theta Healing Kimlere Yapılır?

Herkes üzerinden uygulanabilecek bir tedavi yöntemidir. Ancak yoğun olarak travmatik bir geçmişe sahip kişiler üzerinde daha sık uygulanır. Tedaviye başlamak için kişinin tedaviyi istemesi gerekmektedir.

Theta Healing Etkisi

Bu terapi sonrasında fiziksel ve zihinsel anlamda rahatlama hissedilir. Kişinin performansında artı yönde bir iyileşme görülür, daha pozitif ve enerjik hissetmeye yardımcı olur. Ayrıca fiziksel problemlere de etkisi oldukça fazladır.